Parnas Brass Band

Muntplein --> Esplanade van het Europees Parlement - Esplanade Solidarność 1980
26/05/19
Photo credit : Jerzy Jarosik Photo credit : Jerzy Jarosik

Parnas Brass Band van het Jazz Institute of the Academy of Music in Katowice treedt op tijdens het Brussels Jazz Weekend.

Het Pools Instituut in Brussel en Bru Jazz Brass nodigen u op 26 mei uit voor een vrolijke parade van internationale en lokale jazzbands om de Europese verkiezingen 2019 te vieren.

Alle ogen zullen gericht zijn op Brussel en op verschillende optredens rond het Europees Parlement.

Bru Jazz Brass begint om 14.30 uur op de Muntplein en eindigt aan de Esplanade van het Europees Parlement - Esplanade Solidarność 1980 voor een slotconcert van 17u00 tot 18u00

Over Parnas Brass Band
Parnas Brass Band is een groep van zeven jonge en getalenteerde professionele musici uit Polen, inclusief studenten en afgestudeerden van de beroemde Academie voor Muziek in Katowice. Geïnspireerd door de originele straatmuziek van New Orleans werken ze consequent aan hun eigen stijl. Het repertoire van de band bekoort het grote publiek maar ook muziekkenners. Het publiek kan jazzstandaarden in hun muziek horen, evenals nieuwe arrangementen van bekende populaire hits.
 
Ondanks hun jonge leeftijd hebben deze artiesten al heel wat podiumervaring met zowel kleine podia als grote shows. Ze hebben samengewerkt met vele artiesten van over de hele wereld, zoals: Jamie Cullum, Jason Moran, Nasheet Waits en bekende Poolse sterren: Hanna Banaszak, Bracia Cugowscy, Big Cyc, Czarno Czarni en Krystyna Prońko.

Over de muzikanten
Paweł Palcowski - trompet
Adam Bławicki - baritonsaxofoon
Jakub Łępa - sopraansaxofoon
Marcin Dąbrowski - klarinet
Mateusz Lorenowicz - percussie
Mateusz Filoda - trombone
Norbert Wardawy - trompet

PRAKTISCHE INFORMATIE
>>> Wanneer: Zondag 26 mei 2019 van 14u30 tot 18u00
>>> Waar: begint op het Muntplein om te eindigen aan de Esplanade van het Europees Parlement - Esplanade Solidarność 1980 - kaart Foto (c) Jerzy Jarosik

Links

Fotogalerij

Download

FrançaisFrançais NederlandsNederlands EnglishEnglish
 
Nieuwsbrief
brussel@instytutpolski.org
Isuu