design

CAMPING – PL : Art in the Box 2017 (3de editie)

In het kader van het festival Design September
12/09/17 - 01/10/17
Camping PL  (Uszy) © Katarzyna Wojcik- Drobek Camping PL (Uszy) © Katarzyna Wojcik- Drobek


CAMPING – PL is het derde luik van ART IN THE BOX. De expositie vindt dit jaar plaats in de vorm van tent, opgezet tegen de gevel van een gebouw. Deze tent, gemaakt uit een transparant materiaal, laat het toe om de tentoongestelde objecten te bekijken van zowel binnen als buiten. Dit jaar is het onderdeel Arts&Craft van het festival Design September, waarvan CAMPING – PL deel uitmaakt, gewijd aan juwelerie: allerlei juweliersstukken zullen de kampeerders betoveren, maar evenzeer de aandacht van menig voorbijganger trekken.
De juwelen zijn creaties van studenten van Kunstacademie van Łódź, die hun passie voor juwelen gemaakt uit beton, papier of gerecycleerde materialen zullen tonen. Het is de eerste keer dat deze unieke stukken buiten Polen worden tentoongesteld. Hipsters, kampeerders of anderen, deze juwelen van de hand van Sergiusz KUCHCZYŃSKI, Anna KANICKA en Katarzyna WÓJCIK zijn voor u: deze vernieuwende benadering levert verbluffende resultaten.
Deze expositie, die een week lang te zien is binnen het kader van het Design September festival, wordt georganiseerd door het Huis van Łódź (Dom Łódzki), de afvaardiging in Brussel van de regio Łódź, een van de snelst ontwikkelende Poolse regio's. De expositie zal gepaard gaan met verschillende evenementen en voorstellingen, die er op gericht zijn de objecten rechtstreeks voor te stellen en een sterke interactie met het publiek aan te bieden.

PRAKTISCHE INFORMATIE
>>> Huis van Łódź (Marie-Louiseplein 2, 1000 Brussel) – zie kaart
>>> 12 > 26 september 2017 Verlengd tot 1 oktober!
>>> Gratis

+++ www.designseptember.be

VERNISSAGE : 18 september
2017 - 18u > 21u (RSVP vóór 15 september op info.be@poland.travel)

>>> Het evenement op facebook+++ Ontdek HIER de eerste editie van Art in the Box: The Best of Crazy Polish Communist-Inspired Design (2014)
+++ en HIER de tweede Magic Box - Polish Design (2015)
>>> Dom Łódzki

FrançaisFrançais NederlandsNederlands EnglishEnglish
 
Nieuwsbrief
brussel@instytutpolski.org
Isuu