"Phnom Penh Lullaby" van Paweł Kloc

In het kader van het Millenium Festival, Vendôme, Zaal 5 (Brussel)
24/04/12


Millénium
is de naam van het Internationale Filmfestival voor Documentaires dat wordt georganiseerd in Brussel tussen 17 april en 5 mei 2012. Vertoningen vinden plaats op vier locaties: Vendôme Theater, CIVA, Flagey en Senghor. 

Mis zeker niet Phnom Penh Lullaby van Paweł Kloc op dinsdag 24 april om 20:00 in het Vendôme Theater, Zaal 5 (Selectie "Onze Planeet")

Plot  |  Trailer  |  Paweł Kloc  |  Praktisch 

>>> Meer informatie over http://www.festivalmillenium.org/en (in het Engels)

-------------------------------------------------------------------------------------
 
Plot
Iedereen heeft wel een geheim; het geheim van de toekomst. Phnom Penh Lullaby is het intiem verhaal van een man die op zoek is naar liefde en aanvaarding. Ilan Schickman verliet Israel omdat hij droomde van een nieuw leven. Hij woont nu in Phnom Penh, Cambodja, met zijn Khmer vriendin, Saran, en zijn twee dochters, de twee jaar oude Marie en de zes maand oude Jasmine. Hij probeert de eindjes aan elkaar te knopen als waarzegger op straat. Saran en Ilan Schickman zijn een ongewoon koppel in Phnom Penh. Zij is een Cambodjaanse verslaafd aan alcohol en hij is een Israeliër die naar Phnom Penh verhuisde in de hoop op een beter leven. Al snel blijkt dat hun relatie extreem problematisch is. Ze spreken niet dezelfde taal, noch beschikken ze over voldoende geld en affectie om hun jonge dochters Marie en Jasmine op een gepaste manier op te voeden.

 


 
Paweł Kloc werd geboren in 1971. Hij studeerde rechten aan de Universiteit van Warschau. Paweł werkte voor HBO en bij Entertainment Ltd. als producent en regisseur. Hij regiseerde reclamefilmpjes, muziekclips en TV-programma's. Hij viel in de prijzen voor zijn Nationale Nederlanden reclamefilmpje op het Euroshots Festival en voor zijn korte opname "Dos Sombras" op het RealHeart Festival in Toronto. Hij won ook een Eave prijs (European Audiovisual Entrepreneurs). "Phnom Penh Lullaby" is zijn eerste lange documentaire, gemaakt door zijn productiehuis Parallax.

-------------------------------------------------------------------------------------

 
Film vertoond in OV met Engelse ondertiteling

>>> Vendôme Theater, Zaal 5 (Waversesteenweg 18, 1050 Brussel) - KAART
Metro 2 / Bus 34, 54, 64, 71, 80 – "Porte de Namur / Naamse Poort"
>>> Dinsdag 24 april 2012 - 20:00
>>> 5 € | 4 € (korting) | 2 € (student) || 10 € (dagpass) | 30 € (festivalpass)

 

Links

Download

FrançaisFrançais NederlandsNederlands EnglishEnglish
 
Nieuwsbrief
brussel@instytutpolski.org
Isuu